کانتورینگ صورت و انواع روش های آن
پوست صورت انسان ممکن است در اثر دلایل مختلفی مانند افزایش سن، تغذیه نامناسب، استفاده از لوازم آرایش غیر استاندارد و یا حوادثی مانند سوختگی و تصادف زیبایی خود را از دست بدهد. در چنین مواقعی بهترین راه حل استفاده از کانتورینگ صورت یا همان زاویه سازی صورت است. در این مقاله با ما باشید تا با این روش زیبایی بیشتر آشنا شوید.
کانتورینگ صورت چیست؟
کانتورینگ صورت یا زاویه سازی صورت یک نوع عمل زیبایی است که در بسیاری از کلینیک های زیبایی پوست و با روش های مختلف انجام می شود. این روش زیبایی عبارت است از کلیه اقداماتی که برای رفع عدم تقارن زوایای فک، زاویه سازی چهره و قرینه سازی صورت به کار می رود.
چه کسانی کاندیدای مناسب برای کانتورینگ صورت هستند؟
زاویه سازی صورت در زیبایی همه افراد تاثیرگذار است و همه می توانند از این روش استفاده کنند. اما در حالت کلی افراد با شرایط زیر کاندیدای مناسب تری برای استفاده از این روش می باشند:
- اشخاصی که فک پهن و بزرگ دارند.
- افرادی که فکشان حالت مربعی شکل دارد.
- افرادی که فکشان هیچ زاویه ای ندارد و باعث عدم تناسب و تقارن در صورتشان شده است.
- افرادی که دارای صورت گرد و دایره ای شکل هستند.
- خانم هایی که فرم فک آن ها باعث شده چهره ای مردانه داشته باشند.
- افرادی که گونه های خیلی چاق و یا خیلی لاغر دارند.
این افراد با شرایطی که ذکر کردیم می توانند با روش زاویه سازی صورت، زیبایی چهره خود را بهبود ببخشند و در اجزای صورت خود تقارن ایجاد کنند.
انواع روش های کانتورینگ صورت
همانطور که اشاره کردیم زاویه سازی صورت روش های مختلفی دارد که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم.
زاویه سازی صورت با استفاده از جراحی
کانتور صورت با استفاده از جراحی، روشی دائمی برای زاویه سازی می باشد که برای انجام آن جراح با استفاده از اره و مته های مخصوص استخوان فک را تراش می دهد تا زاویه متناسب ایجاد کند. آثار بیهوشی، طولانی بودن دوره نقاهت و بهبود زخم ها از معایب این روش دائمی می باشد.
کانتورینگ صورت با تزریق ژل
روش دیگری برای زاویه سازی صورت وجود دارد که به جراحی احتیاج ندارد اما روشی دائمی به شمار نمی آید و بعد از مدتی باید برای تمدید آن اقدام کرد. در این روش پزشک با استفاده از ژل نقاط مورد نظر صورت مانند گونه را برجسته می کند و یا در قسمت فک و چانه زاویه سازی می کند. این روش معمولاً عارضه خاصی به همراه ندارد.
🔹 بیشتر بخوانید:
کانتورینگ صورت با تزریق چربی
در روش زاویه سازی با تزریق چریی، پزشک متخصص چربی های اضافه در قسمت های ران، بازو، پهلو و یا شکم را برداشته و در نواحی مورد نظر مانند گونه تزریق می کند. این روش کانتورینگ، روشی طبیعی به حساب می آید.
زاویه سازی صورت با استفاده از لیفت با نخ
در روش لیفت با نخ، پزشک از نخ هایی که مخصوص لیفت کردن هستند استفاده می کند. این نخ ها با استفاده از ابزار مخصوصی که کانول نام دارد در لایه زیر پوست قرار داده می شوند. نخ های PDO موجب کشیده شدن پوست شده و ظاهری زیبا و طبیعی برای شما به ارمغان می آورند. ناگفته نماند که این نخ ها قابلیت جذب شدن دارند.
زاویه سازی صورت با تزریق بوتاکس
بوتاکس ماده ای است که از سمی به نام بوتولونیوم ساخته شده و باعث فلج شدن عضلات می شود. زاویه سازی صورت با استفاده از این روش موجب از بین رفتن چین و چروک صورت می شود و هم چنین باعث رفع افتادگی پلک، بالا رفتن نوک بینی، کشیده شدن گوشه های لب و … می شود. از این روش برای زاویه دار کردن فک نیز استفاده می کنند.
کانتورینگ صورت با استفاده از گریم
آخرین روش زاویه دار کردن صورت استفاده از هنر آرایش می باشد. در این روش بدون انجام هیچ جراحی و یا تزریق خاصی و فقط با استفاده از گریم و لوازم آرایش می توان کانتورینگ صورت انجام داد. البته این روش کاملاً موقتی و چند ساعته است. زمانی که می خواهید برای یک جشن و یا مهمانی چند ساعته تغییر کنید می توانید از این روش استفاده کنید.
عوارض حاصل از روش زیبایی کانتورینگ صورت
عمل زاویه سازی صورت معمولاً روشی بی خطر محسوب می شود اما در برخی موارد ممکن است عوارضی در پی داشته باشد که معمولاً بروز آن ها عادی است و بعد از چند روز برطرف می شود. برخی از عوارض نیز نادر وجود دارند که اگر کانتورینگ توسط پزشک غیرماهر و ناشی انجام شود ممکن است بروز پیدا کند.
برخی از عوارض حاصل از کانتورینگ که در همه روش های زاویه سازی به جز گریم ممکن است بروز پیدا کند، عبارتند از:
تورم
تورم یکی از رایج ترین عوارض زاویه سازی صورت است و این عارضه در عرض چند روز از بین می رود. برخی افراد ممکن است سفتی، درد و کبودی را نیز تجربه می کنند.
عفونت
هر نوع جراحی ممکن است عارضه عفونت را به همراه داشته باشد و کانتورینگ صورت با جراحی هم از این قاعده مستثنی نیست، از این رو بیماران باید تمامی توصیه های پزشک خود را به درستی رعایت کنند تا دچار عفونت نشوند.
بی حسی
عارضه بی حسی و سوزن سوزن شدن به دنبال کانتورینگ با جراحی و نخ ممکن است اتفاق بیفتد که بعد از مدتی هم از بین می رود. در موارد نادر ممکن است در اثر آسیب رسیدن به عصب ها بی حسی طولانی مدت باشد.
جای زخم
عارضه جای زخم فقط در روش کانتورینگ با جراحی ممکن است اتفاق بیفتد. یک پزشک ماهر باید برش ها را در مکان های نامشخص ایجاد کند تا جای زخم به حداقل برسد اما احتمال دارد در برخی موارد جای برش ها و زخم ها کمی مشخص باشد.
عدم تقارن
اگر پزشک مورد نظر نتواند نتایج متعادلی ایجاد کند، عدم تقارن در اجزای صورت رخ می دهد. این مورد را می توان با ترمیم و یا تزریقات مجدد برطرف کرد. برای جلوگیری از این عارضه از ابتدا به پزشک ماهر و کار بلد مراجعه کنید تا به نتایج ایده ال برسید.